Παρέμβαση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επικαιρότητα

Παρέμβαση στο τοπικό παράρτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην οδό Κουμουνδούρου, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 23 Ιουνίου η Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στην “πράσινη” ανάπτυξη και τα αιολικά στα Άγραφα.

Η Περιφέρεια, στρώνοντας το έδαφος στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και τους λοιπούς επενδυτές, βάζει υπογραφές τη μία μετά την άλλη για το ρήμαγμα των Αγράφων, αδειοδοτώντας κομμάτι-κομμάτι το έργο εγκατάστασης ανεμογεννητριών. Είναι ξεκάθαρο, πως οι δημόσιες υπηρεσίες, οι προϊστάμενοί τους και οι τοπικοί άρχοντες, βρίσκονται στην υπηρεσία του κεφαλαίου και των εταιρειών. Στον καιρό της πανδημίας, του lockdown, των πολιτικών απαγορεύσεων, της σκληρής καταστολής, αλλά και των καταστροφών που έπληξαν το νομό, οι εργασίες στο βουνό δεν σταμάτησαν αλλά εντάθηκαν ακόμη περισσότερο. Τη στιγμή που κόσμος δεν είχε σπίτι να μείνει, δρόμο για να βαδίζει, που ήταν αποκλεισμένος για μέρες χωρίς καμία βοήθεια, τα συνεργεία των επενδυτών συνέχιζαν να σκάβουν το βουνό.Να μην τους το επιτρέψουμε!

Το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση αντιπληροφόρησης στην πύλη του Παυσιλύπου.

Όλοι στον αγώνα για την Υπεράσπιση των Αγράφων!