Ταχυδρομείο

Για την ταχυδρομική αποστολή του περιοδικού προτείνουμε την υπηρεσία Box Now, στις πόλεις τουλάχιστον όπου αυτή υποστηρίζεται. Το κόστος της, με βάση τον υπάρχοντα τιμοκατάλογο, είναι 5 ευρώ (3 ευρώ το αντίτιμο του περιοδικού + 2 ευρώ το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς). Για τις απαραίτητες συννενοήσεις επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email (απαραίτητα για την αποστολή είναι το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο).

Για τις περιοχές όπου δεν υποστηρίζεται η παραπάνω υπηρεσία η αποστολή του περιοδικού μπορεί να γίνει μέσω της υπηρεσίας αντικαταβολής των ΕΛΤΑ. Εδώ το κόστος, εάν δεν υπάρξουν αλλαγές στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ, είναι 9 ευρώ (3 ευρώ η υπηρεσία αντικαταβολής + 3 ευρώ το βάρος του δέματος + 3 ευρώ το αντίτιμο του περιοδικού). Για τις απαραίτητες συννενοήσεις επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email (απαραίτητα για την αποστολή είναι φυσικά το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και ο ταχυδρομικός κώδικας). Συνίσταται και ένα κινητό τηλέφωνο προκειμένου να ενημερωθείτε από τα ΕΛΤΑ για την ημέρα παράδοσης.

Προηγούμενα τεύχη

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προηγούμενων τευχών καθώς έχουν εξαντληθεί. Μπορείτε να τα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στο αρχείο του site. Σε έντυπη μορφή μπορείτε να ξεφυλίσσετε το αρχείο των “Εραστών των Αγράφων” είτε στην Λαϊκή Βιβλιοθήκη “Η Αθηνά” (Αρτεσιανού 1, πρώην δημαρχείο), είτε στο Μουσείο της Πόλης (Λ. Σακελλαρίου 35, απέναντι από το Παυσίλυπο).